ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΥ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Ψυκτικοί

αναλυτική παρουσίαση ψυκτικών
όλες οι υπηρεσίες

Τεχνική Ψυκτική

Η Τεχνική Ψυκτική δραστηριοποιείται στο χώρο της επαγγελματικής βιομηχανικής ψύξης από το 1974, με έδρα την Πάτρα και δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα και σε περιοχές των Βαλκανίων και της Νότιο-Ανατολικής Μεσογείου. 

ΜΕΛΕΤΗ
Το μελετητικό τμήμα της εταιρίας, αναλαμβάνει την εκπόνηση μελετών από πτυχιούχους μηχανολόγους μηχανικούς, για υφιστάμενες ή υπό κατασκευή επαγγελματικές ψυκτικές εφαρμογές και προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών της. Με τη συσσωρευμένη εμπειρία της στις βιομηχανικές εφαρμογές ψύξης, η Τεχνική Ψυκτική κατευθύνει τους πελάτες της στο σχεδιασμό μονάδων με έμφαση στην υψηλή απόδοση, τη λειτουργικότητα, τη χρήση τεχνολογιών αιχμής και την βέλτιστη σχέση ποιότητας-τιμής

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Με γνώση των απαιτητικών εφαρμογών της βιομηχανίας, με την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή και την εξειδίκευση των ανθρώπων της, η Τεχνική Ψυκτική αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την κατασκευή βιομηχανικών ψυκτικών μονάδων, ανεξάρτητα από την πολυπλοκότητα ή το μέγεθος του έργου. Παρέχει 20 χρόνια εγγύηση για τους ψυκτικούς θαλάμους και 10 χρόνια για όλη την εγκατάσταση (συμπιεστές, μονάδες, πίνακες) ενώ η κατασκευή των θαλάμων ακολουθεί τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Η Τεχνική Ψυκτική παρέχει τεχνική υποστήριξη σε 24ωρη βάση, 7 μέρες την εβδομάδα, σε άμεση συνεργασία με τα τεχνικά τμήματα των πελατών της. Τα εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρίας, ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντας αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη με συνέπεια, ταχύτητα και προσανατολισμό στο αποτελεσματικό customer service.
 
Αναζήτηση Περιοχών
Επαγγελματικές Κατηγορίες

© Ψυκτικοί | All rights reserved