ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΥ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Ψυκτικοί

αναλυτική παρουσίαση ψυκτικών
όλες οι υπηρεσίες

Centralcool

Η εταιρία CentralCool ιδρύθηκε το 1992 και δραστηριοποιείται στηνΕισαγωγή και εμπόριο ψυκτικών μηχανημάτων και εξαρτημάτων για οικιακή, επαγγελματική, βιομηχανική ψύξη, καθώς και για κλιματισμό.

Η CentralCool κατέχει σήμερα μια σημαντική θέση στην αγορά  έχοντας μια συνεχή ανοδική πορεία. Ο κύριος σκοπός της εταιρίας ειναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ποιότητας τα οποία συνοδεύονται με άρτια οργανωτική δομή και τεχνογνωσία, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των ψυκτικών για εφαρμογές που κυμαίνονται απο το μικτρότερο οικακό ψυγείο έως και θαλάμους βιομηχανικής ψύξης καθώς και εφαρμογές κλιματισμού και κλιματισμού αυτοκινήτων. 

Απο τις αρχές του 2000 έχουμε οργανώσει ενα ειδικό τμήμα που απαρτίζετε απο εναν μηχανικό και ένα άρτια εκπαιδευμένο ειδικό συνεργείο ψυκτικών που ασχολούνται με τη μελέτη και τη κατασκευή ψυκτικών θαλάμων.

Στο πελατολόγιο μας συγκαταλέγονται μεγάλες επιχειρήσεις όπως: επαγγελματίες ψυκτικοί, βιομηχανίες, βιοτεχνίες, super markets, κρεοπωλεία, ταβέρνες, ξενοδοχεία, ζαχαροπλαστεία καθώς και ιδιώτες. 
 
Αναζήτηση Περιοχών
Επαγγελματικές Κατηγορίες

© Ψυκτικοί | All rights reserved